Acasa BusinessMediu-Energie Amânarea taxei auto pentru maşinile înmatriculate înainte de anul 2007

Amânarea taxei auto pentru maşinile înmatriculate înainte de anul 2007

scris de C.F.V.
2 afisari

Amânarea taxei auto pentru maşinile înmatriculate înainte de anul 2007 este bună pentru tranzacţiile cu vehicule second-hand, dar nu atât de bună pentru piaţa auto, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), Ernest Virgil Popovici.

Plata taxei auto în cazul autovehiculelor înmatriculate înainte de ianuarie 2007 a fost amânată cu un an pentru a da răgaz posesorilor să-şi vândă maşinile

‘Amânarea taxei auto pentru maşinile înmatriculate înainte de anul 2007 este bună pentru tranzacţiile cu vehicule second-hand, dar nu atât de bună pentru piaţa auto‘, a spus preşedintele APIA.  Potrivit sursei citate, este dificil de spus care va fi efectul de ansamblu al deciziei de amânare a taxei. Plata taxei auto în cazul autovehiculelor înmatriculate înainte de ianuarie 2007 a fost amânată cu un an pentru a da răgaz posesorilor să-şi vândă maşinile, dar şi pentru că modalitatea de aplicare nu a fost suficient înţeleasă de către aceştia, potrivit informaţiilor remise, luni, AGERPRES, de către Ministerul Mediului şi Pădurilor /MMP/.

Potrivit MMP, decizia a fost luată la întâlnirea de luni a Coaliţiei de guvernământ, urmând ca miercuri, în şedinţa de Guvern, să fie înaintată o Ordonanţă de urgenţă care să modifice Legea intrată în vigoare din 13 ianuarie 2012.

2 comentarii

Vasile 23-01-2012 - 17:45

Amanarea aplicarii taxei auto este „frectie la piciorul de lemn,, Se amana aplicarea acestei legi proaste pe anul viitor avand in vedere ca anul acesta este an electoral.Cred ca era necesara retragerea acestei legi si nu amanarea ei .
Lazlo Borbely ne crede prosti atunci cand ne spune ca aceasta lege a fost solicitata de U.E. Cred ca aceste taxe au fost impuse in realitate de uzinele producatoare auto Dacia si Ford din tara noastra. De ce nu au pus astfel de taxe pentru cei ce au ras padurile Romaniei si sa foloseasca banii numai pentru reanpaduriri.

ciumpalacu' 23-01-2012 - 20:30

NICULE mai da-le o suta de lei !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult