Acasa BusinessMediu-Energie ANM: Cod Portocaliu şi Galben de caniculă

ANM: Cod Portocaliu şi Galben de caniculă

scris de Z.V.
3 afisari

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod portocaliu şi galben de caniculă valabilă sâmbătă şi duminică în Bucureşti şi 15 judeţe din ţară.

Cod Portocaliu si Galben de canicula intre 13 si 14 iulie

În cele două zile temperaturile vor ajunge până la 41 de grade şi disconfortul termic va fi accentuat. Sâmbătă şi duminică vremea va deveni caniculară în sudul şi estul ţării, unde se vor atinge valori de 36…38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80.

În cursul zilei de duminică în cea mai mare parte a Olteniei şi a Munteniei canicula se va intensifica, temperaturile maxime vor fi de până la 39…41 de grade, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. Începând din partea a doua a zilei de duminică vor fi manifestări de instabilitate atmosferică severă.

1 comentariu

laurentiu 14-07-2012 - 12:35

cati stiu ,sau iau in serios ce vremuri traim noi „omenirea” acum? ceea ce se intampla in lume acum „raboaie, foamete ,boli, arsita etc ” sunt semnalmente ale timpului sfarsitului istoriei de mantuire a omenirii, nu mai este nimic asa cum le-a lasat Dumnezeu la inceputul creatiei. acestea sunt consecintele intelepciunii omului cand a crezut ca creatia are nevoie de ajustare sau ca omul are o idee mai buna decat Dumnezeu , iar Dumnezeu i-a lasat prada nebuniei lor (Romani 1.vers. 18-32 din Sfanta Scriptura) totusi pentru cine crede si i-a in serios situatia Dumnezeu a facut o cale de salvare, Isus Hristos deschis accesul la Dumnezeu prin jertfirea trupului Sau iar toti cei ce-L primesc si se intorc la EL acelora le-a dat dreptul si puterea sa devina copii ai lui Dumnezeu. par povesti frumoase nu? dar nu sunt povesti asa cum creatia nu este o poveste iar creatia da marturie ca exista un creator al ei iar EL Creatorul are si un scop pentru tot ce a creat, si are si un plan de salvare ‘” mantuire’ iar cine se lasa inclus de El in acest plan are parte si de ceea ce a fagaduit El .luiati in serios aceasta nu este nici o cale de intors ,ca si durerile femei care trebuie sa nasca o stim toti ca acolo nu se poate evita nimic ,naterea trebuie sa aiba loc.cine citeste acest mesaj si se gandeste mai serios la aceste lucruri si doreste mai multa informatie despre aceste lucruri poate gasi pe internet pe google; „Slujba biblica apostolica si profetica cu misionarul Ewald Frank” sau pe you -tube „SBAP predicile de la nr 1 pana la 63 fie ca Dumnezeu sa va deschida ochii si sa va ajute,amin.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult