Acasa BusinessMediu-Energie ANM/Infotrafic: Avertizarea de ceaţa, circulaţie cu probleme pe A1, A2, A3

ANM/Infotrafic: Avertizarea de ceaţa, circulaţie cu probleme pe A1, A2, A3

scris de Ziua Veche
0 afisari

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, 13 noiembrie, o avertizare nowcasting de ceaţă valabilă până la ora 12.00 în judeţele Ialomiţa, Călaraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, în Bucureşti, inclusiv pe autostrăzile A1, A2 şi A3, precum şi în sudul judeţelor Dâmboviţa şi Prahova.

ANM/Infotrafic: Avertizarea de ceaţa, circulaţie cu probleme pe A1, A2, A3

Astfel, circulaţia rutieră este îngreunată din cauza ceţii pe autostrăzile A1, A2, A3 şi pe drumurile naţionale din judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Mehedinţi, Dolj, Olt şi Brăila, precum şi în zona preorăşenească a Capitalei. Totodată, avertizarea este valabilă până la ora 10.00 în judeţele Dolj şi Olt, iar până la ora 11.00 în sudul judeţului Mehedinţi, inclusiv în municipiul Drobeta-Turnu Severin. În judeţele avertizate, ceaţa reduce vizibilitatea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic din Poliţia Română a anunţat că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri din ţară, cele mai afectate fiind judeţele Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila şi Teleorman. Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A2 Bucureşti-Constanţa există tronsoane afectate de ceaţă, însă vizibilitatea nu este redusă sub 100 de metri, a precizat Centrul Infotrafic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult