Acasa BusinessMediu-Energie Argeş: Un afluent al râului Teleorman, poluat cu ţiţei

Argeş: Un afluent al râului Teleorman, poluat cu ţiţei

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Un pârâu, afluent al râului Teleorman, a fost poluat cu ţiţei, ȋn seara de luni, 7 octombrie, în localitatea argeşeană Albota.

Argeş: Un afluent al râului Teleorman, poluat cu ţiţei

Reprezentanți prefecturii Argeș au anunțat cǎ poluarea s-a produs pe pârâul Mareş şi a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, sursa poluării fiind o instalaţie artizanală montată pe o conductă de petrol a Conpet SA Ploieşti. „La locul accidentului acţionează echipe de intervenţie de la societatea care deţine conducta de petrol, Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea şi Comisariatul Judeţean Argeş al Gărzii de Mediu, care au întins filtre de protecţie pentru reţinerea şi limitarea poluării. Intervenţia este coordonată în teren de prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat consilierul cancelariei Prefecturii Argeş, Nicuşor Ciobanu, pentru mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de intervenţie acţionează pentru limitarea efectelor poluarii pe pârâul Mareş, în zona localităţii argeşene Albota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult