Acasa BusinessMediu-Energie Avertizare ANM: Cod Galben de ploi și ninsori. Vezi unde și când!

Avertizare ANM: Cod Galben de ploi și ninsori. Vezi unde și când!

scris de Ziua Veche
3 afisari

Adrministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis atenţionări cod galben de ploi, ninsori şi intensificări ale vîntului, valabile de miercuri de la ora 18:00 până vineri la ora 12.

Avertizare ANM: Cod Galben de ploi și ninsori. Vezi unde și când! (foto:abcnewsradioonline.com)

Avertizare ANM: Cod Galben de ploi și ninsori. Vezi unde și când! (foto:abcnewsradioonline.com)

De miercuri, 19 noiembrie, de la ora 18:00 până joi la ora 06:00 va ploua în jumătatea de est a ţării, iar în Dobrogea, Bărăgan şi în estul şi sudul Moldovei cantităţile de apă  vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. În a doua parte a nopţii, în grupele nordice ale Carpaţilor Orientali şi zonele deluroase aferente precipitaţiile vor fi predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Începând de joi de la ora 06:00 până vineri la ora 12:00 în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în zonele deluroase aferente  vor  predomina ninsorile şi local se va depune strat de zăpadă. În Moldova va ploua abundent în cursul zilei de joi, 20 noiembrie când local se vor cumula peste 25 l/mp şi izolat  40…50 l/mp, apoi precipitaţiile vor deveni mixte şi vor slăbi în intensitate. Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar cu viteze mai mari în regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult