Acasa BusinessMediu-Energie Avertizare de ninsori și lapoviță. Vezi în ce interval

Avertizare de ninsori și lapoviță. Vezi în ce interval

scris de C.P.
2 afisari

ANM a emis o avertizare de ninsori și lapoviță, polei şi vânt, valabilă din noaptea de luni spre marţi, de la ora 02.00, până marţi la ora 14.00.

Avertizare de ninsori și lapoviță.

Avertizare de ninsori și lapoviță.

Potrivit informării ANM, în Muntenia şi estul Olteniei vor fi lapoviţă şi ninsoare. În Bărăgan şi Dobrogea, mai ales în Delta Dunării şi pe litoral, vântul va avea unele intensificări, cu rafale de 40-50 de kilometri pe oră. În vestul Dobrogei, unde vor predomina ploile, şi în Muntenia, noaptea şi dimineaţa se va semnala polei.

În judeţele din sudul şi sud-estul ţării, de vineri seară şi până sâmbătă după-amiază a plouat şi vântul a avut la rafală viteze de până la 60-70 de kilometri pe oră. Ulterior, ploile s-au transformat în lapoviţă şi ninsoare.

Bucureştiul şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi şi Ialomiţa au fost, de sâmbătă după-amiază până în noaptea de sâmbătă spre duminică, sub avertizare cod galben de ninsoare şi vânt puternic, stratul de zăpadă care s-a depus în aceste zone ajungând la zece centimetri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult