Acasa BusinessMediu-Energie Avertizări Cod Galben şi Portocaliu de vânt puternic în mai multe judeţe

Avertizări Cod Galben şi Portocaliu de vânt puternic în mai multe judeţe

scris de Ziua Veche
4 afisari

Meteorologii au emis, luni, 3 decembrie, avertizări cod portocaliu de vânt puternic pentru Dobrogea şi cod galben pentru Muntenia şi Moldova.

Avertizări Cod Galben şi Portocaliu de vânt puternic în mai multe judeţe (foto:breakingnews.thumblr.com)

Avertizarea nowcasting cod portocaliu este valabilă până la ora 11.10 în zona Dobrogea, unde în unele zone sunt semnalate intensificări de vânt care ajung la viteze de până la 90 de kilometri pe oră. Sudul şi estul Munteniei, respectiv judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Buzău, sunt până la ora 10.20 sub avertizare cod galben, fiind semnalate intensificări ale vântului ce depăşesc la rafală viteze de 55 de kilometri pe oră şi izolat 70 de kilometri pe oră.

De asemenea, meteorologii au emis o avertizare cod galben şi pentru judeţele Iaşi, Bacău, Vaslui,Vrancea şi Galaţi, valabilă până la ora 11.00. În aceste judeţe sunt intensificări ale vântului cu viteze de până la 60 de kilometri pe oră şi izolat până la 70 de kilometri pe oră, precum şi ploi care local, în estul zonei, pot depăşi 20 de litri pe metru pătrat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult