Acasa BusinessMediu-Energie CRIMINAL Rusii ucid cu bestialitate sute de mii de puisori. Urmeaza milioane VIDEO

CRIMINAL Rusii ucid cu bestialitate sute de mii de puisori. Urmeaza milioane VIDEO

scris de M. BÂTCĂ
1 afisari

„Cum au ajuns criminalii ăştia să aibă pretenţii de a conduce lumea?” (sau „De ce nu i-au dat oamenilor săraci” sau alte mesaje care nici măcar nu pot fi publicate, din cauza limbajului, deşi ar fi meritat), apare scris pe forumurile multor siteuri. Chiar şi o parte a presei ruse (n.red. – mai putin cea oficială, care pupă de zor treptele pe care păşeşte Putin) a fost extrem de revoltată, după ce au apărut pe internet imagini foto şi video de la o fermă care ucide cu bestialitate puii, de abia ieşiţi din găoace.

Imaginile apărute pe Internet arată cum sute de mii de pui sunt aruncați la gunoi și lăsați să moară în ger. Sau, dacă nu încap în tomberoane, sunt îngropați de vii, în gropi special săpate. Totul se întâmplă la o fabrică de păsări din Rusia, Krasnaya Polyana (Красная поляна) unde are loc acţiunea. Potrivit surselor din Rusia, deja au fost ucişi un milion de pui şi urmează alte trei milioane.
Motivul invocat de conducerea firmei, care administrează ferma, este absolut revoltător: nu mai avem bani ca să îi hrănim. Chiar şi aşa, este greu de explicat de ce nu s-a decis donarea bietelor păsări, mai ales că sunt mulţi oameni nevoiaşi, care ar fi fost dispuşi să le crească pentru hrană. „Păsările adulte sunt aruncate în gropi, apoi îngropate de vii sau lasate prada frigului, iar puii din incubator, cu sutele de mii, sunt aruncați pe timp de ger în tomberoane care ulterior sunt umplute cu apă”, descrie un martor scena șocantă.

Dar, la ce să te aştepţi de la urmaşii unor criminali care nu au avut nici o problemă să ucidă cu maximă cruzime nişte oameni, doar pentru că erau români, polonezi, evrei, lituanieni, letoni, estonieni şi finlandezi?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult