Acasa BusinessMediu-Energie Cum va fi vremea în septembrie

Cum va fi vremea în septembrie

scris de D.P.
101 Afisari

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 septembrie – 2 octombrie.

Potrivit ANM, prima lună de toamnă aduce temperaturi ridicate, apropiate de valorile termice specifice perioadei, iar ploile voi fi mai frecvente în prima jumătate a lunii septembrie.

Săptămâna 4-10 septembrie Potrivit ANM, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de est a țării, dar și deficitar în regiunile vestice și nord-vestice.

Săptămâna 11-17 septembrie În această săptămână, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. De asemenea, cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane și în cele estice.

Săptămâna 18-24 septembrie ANM anunță că în acest interval temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie În ultima săptămână din septembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS