Acasa BusinessMediu-Energie Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică. METEO

Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică. METEO

scris de Ziua Veche
1 afisari

METEO: Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică? Sâmbătă, vremea se va răci uşor în cea mai mare parte a ţării.

Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică. METEO

Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică. METEO

Temperaturile maxime vor avea valori între -4 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -11 şi -1 grad. Cerul va fi mai mult noros în zona de munte, unde va continua să ningă, iar vântul va avea întensificări viscolind ninsoarea, cu rafale de peste 70 km/h, în timp ce pe crestele înalte, cu precădere ale Munţilor Banatului, Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, va depăşi 100 km/h.

În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse în regiunile intracarpatice şi doar izolat în Oltenia şi Moldova. Îndeosebi ziua, intensificări ale vântului vor fi şi în celelalte zone, dar la cote mai reduse, cu viteze la rafală de până la 70 km/h.

La BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, dar condiţiile de fulguială vor fi reduse. Ziua, vântul va avea intensificări cu viteze de până la 65 km/h, iar seara şi noaptea va diminua în intensitate, urmând a sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade.

La MUNTE: Vremea se va răci. Cerul va prezenta înnorări şi va ninge slab. Vântul va fi tare şi va viscoli zăpada.

DUMINICĂ În ţară, vremea va fi rece în jumătatea de nord a ţării, în timp ce în restul zonelor valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii decembrie. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări în zona de munte, unde local va mai ninge slab, iar în restul teritoriului ninsorile se vor semnala numai izolat. În cursul nopţii, nebulozitatea se va accentua treptat în majoritatea regiunilor, începând cu cele din jumătatea de nord-vest şi vor fi ninsori slabe în Maramureş, nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni şi izolat în Crişana şi nord-vestul Transilvaniei. Vântul va avea intensificări în regiunile centrale, sudice şi estice în timpul zilei, iar la munte pe tot parcursul intervalului, viscolind şi spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade în Lunca Dunării, iar cele minime între -12 şi -2 grade.

La MUNTE: Vremea va fi rece. Cerul va prezenta înnorări şi local va ninge. Vântul va avea intensificări şi va viscoli zăpada.

1 comentariu

briel 06-12-2013 - 20:28

ok, voi fenta moderarea taind link-urile

Nu credeti ca ar fi bine ca articolele de pe prima pagina sa ramana deschise comentariilor ? Inchideti doar pe cele arhivate, ca uite … se gaseste cate unu ca mine care vrea sa mai zica ceva.

La articolele cu China vroiam sa va dau un link despre poluarea incredibila din Shanghai

ttp://www.zerohedge.com/news/2013-12-06/peak-smog-shanghai-orders-cars-roads-pollution-literally-charts

Si mizeria intra si in interiorul cladirilor

ttp://www.zerohedge.com/news/2013-12-06/shanghais-record-pollution-creeping-inside-buildings

E de groaza. Eu personal as prefera sa locuiesc intr-o casa simpla la tara, sa ma bucur de soare, de pasari, pomi si cer curat. Din fotografii se vede ca ai putea sa te crezi si in Dubai sau New York sau in alt mare oras … nu conteaza, ca si-asa nu vezi nimic.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult