Directorul ANM: Se răceşte vremea. Maxime de 5-10 grade | Ziua Veche
Acasa BusinessMediu-Energie Directorul ANM: Se răceşte vremea. Vor fi maxime de 5-10 grade

Directorul ANM: Se răceşte vremea. Vor fi maxime de 5-10 grade

scris de M.A.
5 afisari

Vremea se va răci începând de duminică, urmând ca temperaturile să scadă de la maxime de 26 de grade până la 5-10 grade, urmând ca de marţi să se mai încălzească, a informat, vineri, directorul ANM, Ion Sandu.

Directorul ANM: Se răceşte vremea. Vor fi maxime de 5-10 grade

Directorul ANM: Se răceşte vremea. Vor fi maxime de 5-10 grade (foto: whytraveltofrance.com)

„În cursul zilei de mâine (n.r. sâmbătă), Administraţia Naţională de Meteorologie nu va emite o atenţionare de cod galben, dar suntem obligaţi să dăm o informare privind următoarele aspecte: de duminică până marţi dimineaţă temperaturile vor scădea de la maxime de 26 de grade, până la 5 – 10 grade. Prin urmare va fi destul de rece în comparaţie cu ce a fost până acum. Nu se va instala iarna, dar este posibil ca duminică noaptea şi luni noaptea să vedem tiruri blocate în Pasul Tihuţa şi Munţii Gutâi. Nu se instalează iarna, dar trebuie să avem grijă cu această scădere bruscă de temperatură care va fi de duminică până marţi”, a avertizat Ion Sandu, la videoconferinţa cu prefecţii, transmite Agerpres.

El a afirmat că, după câteva zile reci, temperaturile vor începe să crească până la 15 grade ziua, respectiv 5 grade noaptea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult