Acasa BusinessMediu-Energie După Wild Carpathia, Prinţul Charles promovează iar România

După Wild Carpathia, Prinţul Charles promovează iar România

scris de M.A.
6 afisari

Prinţul Charles promovează din nou România. După Wild Carpathia, Prinţul Charles, despre care s-a speculat că ar putea deveni Carol al III-lea al României, face noi declaraţii pozitive la adreasa ţării noastre.

Printul Charles in Wild Carpathia

Printul Charles in Wild Carpathia

Prinţul Charles consideră că locuitorii din Transilvania sunt animaţi de „un anumit sentiment al apartenenţei”, o calitate pe care moştenitorul tronului britanic şi-ar dori să o regăsească mai des şi în conştiinţa conaţionalilor săi, transmite Mediafax. Prinţul britanic este implicat într-o campanie care încearcă să salveze de la distrugere pădurile din Transilvania şi este un mare admirator al acestei provincii româneşti datorită valorilor pe care le respectă transilvănenii, informează femalefirst.co.uk.

„Ceea ce este minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător. Acest lucru lipseşte din societatea noastră (din Marea Britanie, n.r.). Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenţei, al identităţii şi al semnificaţiilor. El există în noi, dar l-am negat şi am renunţat la el, ca şi cum ar fi irelevant. Dar nu este aşa”, a declarat prinţul Charles, citat de cotidianul Daily Mail.

Prinţul Charles promovează Transilvania şi în documentarul „Wild Carpathia„, care a fost difuzat în 30 octombrie pe postul britanic Travel Channel.

8 comentarii

Galibardi 30-10-2011 - 12:26

Test

BULA 30-10-2011 - 12:43

Mai bine cu englezii decar cu rusii care s-au dovedit a fi niste boi incaltati.

urbos 30-10-2011 - 14:37

Sa nu uitam ca Windsor a devenit prin schimbarea numelui din Saxa Coburg Gotha, adica nemti.

BULA 30-10-2011 - 12:43

decat

Roxolanu 30-10-2011 - 13:56

Sa nu cumva sa se pregateasca a fi rege doar pentru Transilvania si nu pentru intreaga Romanie.

BULA 30-10-2011 - 15:52

M-am gandit si eu la varianta asta. De la jegurile care conduc Occidentul ne putem astepta la orice magarie.

1ezjaja 30-10-2011 - 21:07

cred ca nimeni nu vrea nimic de la noi si daca vor.oi fi eu femeie, dar ma intorc in tara si ii iau la ciufulit.charles nu are cumsa fie rege la noi pt ca ar trebui sa schimbe legea lor de succesiune.romania e deosebita pt CA E si nu pt ca o plac altii.Pacat ca politicienii nostri sunt cam pe aiurea si prea americanizati.Ce ar fi sa fim noi insine?

crisu 31-10-2011 - 10:14

…da,da!Mai mult ca sigur v-a revendica tara.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult