Acasa BusinessMediu-Energie Gazprom a redus cu 13,6% livrările de gaze

Gazprom a redus cu 13,6% livrările de gaze

scris de C.P.
15 afisari

Grupul rus Gazprom a redus pentru a doua oară în această săptămână livrările de gaze naturale către România, potrivit unei informări a Departamentului pentru Energie. 

 

Gazprom a redus cu 13,6% livrările de gaze.

Gazprom a redus cu 13,6% livrările de gaze.

Livrările de gaze ruseşti către România au scăzut cu 13,6% în raport cu nominalizările Transgaz. Volumul total al livrărilor de gaze ruseşti din această perioadă este la un nivel foarte scăzut, sub 0,14 milioane metri cubi pe zi, în condiţiile în care producţia României este la un nivel de aproximativ 31 milioane metri cubi pe zi”, se arată în comunicat.

În prezent, consumul de gaze se situează la circa 22 milioane de metri cubi pe zi, iar din producţia de aproximativ 31 milioane de metri cubi, circa 9 milioane de metri cubi se înmagazinează în continuare zilnic.

Departamentul pentru Energie menţionează că în ultima perioadă Dispeceratul Gazprom din Sofia a anunţat de mai multe ori reducerea livrărilor de gaze naturale către România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult