Acasa BusinessMediu-Energie Guvernul a amânat modificarea taxei auto

Guvernul a amânat modificarea taxei auto

scris de C.F.V.
4 afisari

Guvernul a amânat miercuri modificarea taxei auto la cererea ministrului Mediului, Rovana Plumb, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, după şedinţa Executivului.

taxa_auto „Doamna ministru Rovana Plumb a mai cerut o amânare pentru discuţia pe această temă, că e foarte importantă”, a spus Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă.  Întrebat dacă există un termen până la care ar putea intra în vigoare noul sistem de taxare, Dragnea şi-a exprimat speranţa că acest lucru se va întâmpla cât mai curând.  Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, în deschiderea şedinţei de Guvern, că sumele provenite din încasarea taxei auto nu vor ajunge în bugetul de stat, ci vor fi folosite pentru a plăti ”datoriile” Guvernului Boc.  Potrivit lui Ponta, ministrul Mediului, Rovana Plumb, va trebui să se ocupe de restituirea către oameni a ”ceea ce s-a încasat, ilegal, în anii trecuţi”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult