Acasa BusinessMediu-Energie UPDATE – Imagini apocaliptice. O tornadă a răsturant un autocar

UPDATE – Imagini apocaliptice. O tornadă a răsturant un autocar

scris de D.P.
568 Afisari

UPDATE – Un număr de 12 persoane au primit asistenţă medicală la locul producerii accidentului rutier de la Drajna, când un autobuz cu 39 de pasageri s-a răsturnat, iar patru dintre victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Slobozia, pentru investigaţii suplimentare, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Imagini apocaliptice în sudul ţării. Vorbim despre un fenomen meteo extrem în zona localităţii Drajna, din judeţul Călăraşi.

O tornadă impresionantă a fost filmată de mai mulţi şoferi în sudul țării. Oamenii s-au oprit pe marginea şoselei, neştiind practic ce să facă. Curenţii de aer se deplasează rapid, iar praful ridicat la sute de metri în aer e înspăimântător, scriu oamenii pe reţelele sociale.

Conform autorităților din Călărași un autocar a fost răsturnat de rafalele puternice de vânt și a fost activat codul rășu de intervenție. Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat pe autostrada A2, în localitatea Brâncoveni, judeţul Călăraşi. Accidentul a avut loc în zona unde a avut loc o tornadă.


Sunt şase echipaje de la ISU Călăraşi care intervin la faţa locului. Echipajele de la descarcerare acordă primul ajutor victimelor.

Potrivit ISU Călăraşi, şapte persoane sunt rănite, dintre care una în stare gravă.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că cei şapte răniţi sunt în curs de evaluare şi că numărul poate creşte. El a confirmat că autocarul a fost răsturnat de vântul foarte puternic.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS