Acasa BusinessMediu-Energie Legumele şi fructele dăunează tot mai mult sănătăţii

Legumele şi fructele dăunează tot mai mult sănătăţii

scris de C.P.
2 afisari

Mitul sănătăţii generate de fructe şi legume este pe cale să se spulbere.

Legumele şi fructele sunt tot mai toxiceLegumele şi fructele sunt iradiate şi pline de substanţe toxice! Ce se găseşte acum pe tarabele româneşti păstrează doar forma legumelor şi fructelor de altădată.

Ca să arate bine şi ca să-şi menţina prospeţimea, fructele sau legumele sunt tratate cu metale grele, cu dioxine şi reziduuri de îngrăşminte chimice. Aşa se face că o roşie, de exemplu, e numai bună de recoltat în 3 zile, nu în 3 săptămâni.

Cercetătorii horticoli spun că tehnologia de cultivare a legumelor şi fructelor a suferit schimbări drastice în ultimii ani. Plantele sunt crescute pe soluri sintetice, iar substanţele nutritive sunt create de chimişti în laboratoare prin metode care schimbă drastic chiar şi compoziţia de bază a legumelor şi fructelor.

Invitaţii Orei de ştiri de la TVR vor să explica miercuri seara care sunt pericolele la care ne expunem consumând legume şi fructe – mitul sănătăţii de altădată!

1 comentariu

Hokusai San 10-03-2011 - 04:34

PRUNELE PEDELISTE SI STUGURII LUI BASESCU SUNT CELE MAI RELE!!!! Contin tot felul de substante care devin toxice si care fac sa ti se impleticeasca piciarele si sa vorbesti peltic. SOS BASESCU, SAU MAXIMUM UN MANDAT IN PLUS!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult