METEO: Cat de calda va fi vremea in weekend | Ziua Veche
Acasa BusinessMediu-Energie METEO: Cat de calda va fi vremea in weekend

METEO: Cat de calda va fi vremea in weekend

scris de Z.V.
1 afisari

În ultimele zile ale lunii septembrie, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă, atât sâmbătă, cât şi duminică.

METEO: Cum va fi vremea in ultimul weekend din Septembrie

Sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii septembrie.Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi cu totul izolat ploi slabe, ziua în nordul Moldovei şi în zona de munte, iar noaptea posibil în nord-vest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare în zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea sudică a ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 22 de grade în Dealurile de Vest. Spre dimineaţă, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceaţă.

În Bucureşti, vremea se va menţine frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 31 … 32 de grade, iar cea minimă de 15 … 16 grade.

La munte, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii septembrie. Ziua, cerul va prezenta unele înnorări şi izolat va ploua slab. În cursul nopţii, cerul va fi variabil cu unele înnorări şi ploi slabe, izolate, în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă.

Duminică, vremea rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea nordică a ţării, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

La munte, vremea va rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul Carpaţilor Orientali, unde izolat va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ faţă de ziua precedentă. Izolat pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult