Acasa BusinessMediu-Energie Meteo – Ce se întâmplă cu vremea luni şi marţi

Meteo – Ce se întâmplă cu vremea luni şi marţi

scris de Z.V.
8 afisari

Potrivit ANM, luni, vremea va intra într-un proces de încălzire, ce se va resimţi pe parcursul zilei în special în vestul ţării, la deal şi la munte, iar noaptea şi în restul teritoriului. În sud şi est cerul va fi acoperit şi local se va semnala ceaţă, asociată cu burniţă sau fulguieli.

Meteo -  Ce se întâmplă cu vremea luni şi marţi

Meteo - Ce se întâmplă cu vremea luni şi marţi

În celelalte regiuni cerul va fi temporar noros, iar ceaţa se va forma pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea. Pe arii extinse în Banat, local în Crişana, Maramureş şi Oltenia şi izolat în Transilvania vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie, iar la munte mixte. Vor fi condiţii de polei. Vântul va prezenta intensificări în zona montană şi în regiunile vestice.

Temperaturile maxime vor fi de la -6…-5 grade în nordul Moldovei până la 8…9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa între -4 şi 6 grade, mai coborâte în depresiuni, până la -10 grade.

Şi marţi, temperatura aerului va continua să crească, astfel că regimul termic va fi mai ridicat decât în mod normal la această dată, cu valori maxime cuprinse între 1 şi 11 grade şi minime situate, în general, între -4 şi 6 grade.

Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a ţării. Temporar va ploua în Banat, Crişana şi Maramureş şi local, mai ales noaptea, în Oltenia şi Transilvania. În sudul şi estul ţării va fi ceaţă, asociată izolat cu burniţe sau ploi slabe. În zona montană vor fi precipitaţii mixte. Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări la munte şi în Banat, iar noaptea şi în regiunile estice.

La Bucureşti, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi temporar noros şi va fi ceaţă în orele dimineţii, dar în special seara şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.   Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

5 comentarii

Mariana 14-01-2013 - 10:42

Ce se fac atatea comentarii pe seama Angliei care nu o intereseaza sa se integreze in Europa ea avand zone uriase de influenta in Australia, India, Canada pe care nu doreste sa le imparta cu europenii? The Commonwealth of Nations cuprinde 54 de natiuni asa ca Europa este prea mica pentru Anglia. E bine sa-i lasam pe enlezi cu viclenia lor sa-si conduca imperiul si sa nu ne mai rugam de ei sa ramana in Europa.

Antibasistul 14-01-2013 - 10:58

Mariana, din prima clipa in care te-am vazut m-am indragostit de tine. Vreau sa-mi fi sotie, uite am 45 de ani si cred ca venii vremea sa fac si eu familie sa ma linistesc si eu. Nu ma refuza iubito ca ma sinucid. Al tau antibase, dar poti sa-mi spui anti…pa si pussy.

digital 14-01-2013 - 14:17

hai,hai!
toată lumea știe că ești amantul cameluței cu șhlaphi jhegoși!

Antibasistul 14-01-2013 - 15:32

Postarea de deasupra lui digital e a lui Ciufutici-10nickuri.

Antibasistul 14-01-2013 - 19:05

Iar postarea de dedesupt este al lui Napoleon- 11nickuri.
Draga Mariana nu-i baga in seama, mor toti de invidie si vor sa murdareasca onoarea mea de barbat viril si potent.Fii a mea si hai sa zburam peste valuri. Daca vrei poti sa-mi zici si Contrabas!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult