METEO: Vezi daca vremea va fi frumoasă joi şi vineri | Ziua Veche
Acasa BusinessMediu-Energie METEO: Vezi daca vremea va fi frumoasă joi şi vineri

METEO: Vezi daca vremea va fi frumoasă joi şi vineri

scris de Z.V.
0 afisari

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat că vremea va fi frumoasă, joi şi vineri, cu temperaturi mai mari decât în mod obişnuit.

Meteo: Cum va fi vremea pe 27 si 28 septembrie, joi si vineri

Joi, vremea se menţine frumoasă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări în a doua parte a nopţii în vest şi nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, Crişana şi în zona înaltă de munte. La sfârşitul intervalului, izolat în zonele joase se va semnala ceaţă.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi în nordul ţării, precum şi la munte unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi de la 23-24 de grade în Maramureş şi pe litoral până la 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 8 şi 18 grade. În orele dimineţilor în zonele joase cu totul izolat se va semnala ceaţă.

La Bucureşti, vremea se va menţine frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 30-32 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult