Acasa BusinessMediu-Energie Păsări exotice în Parcul Cişmigiu

Păsări exotice în Parcul Cişmigiu

scris de D.S.S.
19 afisari

Lacul din Parcul Cişmigiu va fi repopulat, sâmbătă, cu păsări exotice iar volierele pentru păunii arlechini, imperial albi şi India Blue vor fi reamenajate şi în parcurile Herăstrău şi Bordei, informează, vineri, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

LEBEDE NEGRE - PARCUL CISMIGIU

Lacul din Parcul Cişmigiu va fi repopulat cu păsări exotice

Lacul din Parcul Cişmigiu va fi populat cu lebede albe şi negre, raţe mandarin şi caroline, gâşte Călifar, Magellan, de Nil sau canadiene.
De săptămăna viitoare, păsările exotice vor putea fi admirate şi pe lacurile din parcurile Herăstrău şi Bordei şi vor fi reamenajate volierele în toate cele trei parcuri pentru păunii arlechini, imperial albi şi India Blue.
Reacţia pozitivă a bucureştenilor, care au vizitat parcurile în care au fost aduse păsările exotice a fost suficientă pentru a înţelege că acesta este un proiect de succes. Sunt bucuros că sunt promotorul acestei acţiuni, care a încântat publicul şi a înnobilat Bucureştiul. Am devenit un exemplu pozitiv pentru alţi primari de sector, care au populat cu păsări exotice parcurile pe care le au în administrare„, a declarat Radu Popa, director general ALPAB, citat in comunicat.
Cele 86 de păsări exotice din parcurile Cişmigiu şi Herăstrău din Capitală au fost mutate, în octombrie, la o fermă unde au fost îngrijite în perioada iernii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult