Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza ANM pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza ANM pentru următoarele patru săptămâni

scris de Ziua Veche
460 Afisari

Luna octombrie aduce și ea vreme plăcută. Potrivit prognozei ANM pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 2 octombrie – 30 octombrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei. De asemenea, cantitățile de ploi vor fi deficitare, în special în primele trei săptămâni ale lunii.

Vremea săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Vremea săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Vremea săptămâna 16.10.2023 – 23.10.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud, sud-est și la munte.

Vremea săptămâna 23.10.2023 – 30.10.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va putea fi local excedentar, mai ales în zonele montane și sub montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS