Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cât de rece va fi VREMEA vineri în ţară şi în Bucureşti

Prognoza METEO. Cât de rece va fi VREMEA vineri în ţară şi în Bucureşti

scris de Z.V.
13 afisari

În cea mai mare parte a teritoriului, valorile termice vor fi în jurul celor normale ale perioadei, iar la deal şi la munte se vor situa chiar peste mediile climatologice, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Prognoza METEO. Cât de rece va fi VREMEA vineri în ţară şi în Bucureşti

Prognoza METEO. Cât de rece va fi VREMEA vineri în ţară şi în Bucureşti

În schimb în nord-vest şi centru local vremea va fi rece, cu temperaturi negative chiar şi ziua. Cerul va avea înnorări temporare în estul şi sud-estul ţării, însă doar pe arii restrânse în Dobrogea vor mai fi precipitaţii slabe, mixte, cu precădere la începutul zilei. În zonele joase de relief din vest, nord-vest şi centru va fi nebulozitate stratiformă şi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5…-4 grade în estul Transilvaniei şi 6…7 grade în Subcarpaţii Moldovei şi în Dealurile Crişanei; minimele termice se vor încadra între -8 şi 1 grad, mai coborâte în depresiuni, spre -12 grade.

LA BUCUREŞTI – Regimul termic se va încadra în limite normale pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în orele dimineţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade.

LA MUNTE – Temperatura aerului va creşte uşor, în special la valorile diurne, care se vor situa uşor peste mediile climatologice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni noaptea se vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu chiciură.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult