Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA în weekend

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA în weekend

scris de Z.V.
27 afisari

Sâmbătă, temperaturile vor continua să scadă în cea mai mare parte a ţării. Valorile diurne vor fi mai mici decât mediile climatologice în sud şi în est, în timp ce în restul teritoriului ele se vor menţine apropiate de normalul perioadei, chiar uşor mai ridicate în nord-vest, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
vremea prognoza meteo 31 octombrie 2015Temperaturile maxime se vor situa între 8…9 grade în Moldova şi în depresiuni şi 15…17 grade în Maramureş şi nordul Crişanei. Noaptea va fi rece în toate regiunile, cu minime preponderent negative, cu valori de la -12 grade în estul Transilvaniei, până la 6…7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în extremitatea sudică a teritoriului. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum şi în zona montană, apoi va slăbi în intensitate. Dimineaţa şi noaptea local se va semnala brumă şi pe arii restrânse va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de brumă.
DUMINICĂ – ÎN ŢARĂ

În jumătatea de sud a ţării vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal la această dată. În restul teritoriului, valorile termice diurne se vor situa în jurul mediilor climatologice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 5…7 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va avea unele intensificări în Dobrogea şi în sudul Banatului. Local, dimineaţa şi noaptea, se va semnala brumă, mai ales în estul, sudul şi centrul ţării, iar pe arii restrânse va fi ceaţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult