Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni, 11 iulie 2016

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni, 11 iulie 2016

scris de Z.V.
12 afisari

Vremea se va menţine frumoasă, cu cer senin, iar temperaturile vor creşte uşor începând de luni, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Meteo. Cum va fi vremea vineri

VREMEA. PROGNOZA METEO

Vremea se va menţine frumoasă în cursul zilei de luni. Temperaturile vor creşte uşor, astfel că maximele vor ajunge până la 34 de grade în Oltenia. În Bucureşti, maximele se vor situa între 31-32 de grade. Temperaturile vor creşte considerabil şi la munte, unde se vor înregistra între 19-23 de grade, anunţă ANM.

Potrivit datelor furnizate de ANM, în cursul zilei de duminică, în ţară vremea va fi în general frumoasă, cu un cer mai mult senin. În regiunile nordice este posibil să apară înnorări, însă doar izolat. Vor fi ploi de scurtă durată şi sunt posibile descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în Maramureş şi Nordul Moldovei şi 33-34 de grade în Sudul Olteniei. În Bucureşti temperatura maximă se va situa între 29-30 de grade Celsius.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult