Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

scris de Z.V.
12 afisari

Vremea va continua să se încălzească în primele două zile ale săptămânii viitoare, cu temperaturi maxime ce vor atinge, luni, valori de până la 28 de grade, urmând ca marţi să se înregistreze izolat chiar şi 30 de grade Celsius, potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

vremea meteo luni 4 mai 2015ÎN ŢARĂ

Luni, vremea va continua să se încălzească, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în Maramureş şi 28 de grade în extremitatea de sud-vest, iar cele minime se vor situa între 5 şi 17 grade. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales pe parcursul zilei, vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, local în zonele montane şi în regiunile nordice, pe arii restrânse în centru şi nord-est şi izolat în restul teritoriului, iar noaptea ploile se vor semnala pe spaţii mici, cu precădere la munte şi în jumătatea de vest a ţării. Vântul va sufla slab şi moderat.
Marţi, procesul de încălzire va continua şi vremea va deveni caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sud-vestice, unde se vor înregistra maxime termice de până la 30 de grade, plecând de la 16 grade în deltă şi pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în cursul zilei cand se vor semnala averse în general slabe cantitativ şi descărcări electrice local în zonele montane, pe arii restrânse în centru, nord şi nord-est şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări la munte şi în Dobrogea. Temperaturile minime se vor încadra între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18…19 grade în Dealurile de Vest.

ÎN BUCUREŞTI

Luni, vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult