Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

scris de Z.V.
25 afisari

Luni, vremea va fi încă rece dimineaţa şi noaptea, în schimb valorile termice diurne vor creşte faţă de zilele precedente în estul şi în sudul ţării şi se vor situa în general peste normele climatologice specifice acestei perioade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
meteo vremea prognoza luni 2 noiembrie 2015Astfel, se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 10 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile subcarpatice şi minime de la -10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 7…8 grade în deltă şi în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, dar pe arii restrânse dimineaţa şi local noaptea, în zonele joase, cu precădere din vestul, centrul şi sudul ţării, se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, izolat, posibil, persistentă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi rece dimineaţa şi noaptea, în schimb valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, apropiindu-se de normalul termic al perioadei. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

MARŢI – În cea mai mare parte a ţării, vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie, cu precădere la deal şi la munte. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, local în cele din vestul teritoriului şi pe arii restrânse în rest, va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă în special în Câmpia de Vest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19…20 de grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Oltenia şi Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse între -11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 9…10 grade în Dealurile de Vest şi în Delta Dunării.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult