Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

scris de Z.V.
19 afisari

VREMEA luni: În nordul, nord-estul şi centrul ţării, precum şi în zonele montane vremea se va menţine în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în estul Transilvaniei, în Moldova şi zona Carpaţilor Orientali, unde cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

vremea meteo luni 18 iulie 2016În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată, în general slabe.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, însă cu viteze mai mari la munte, în sudul Olteniei şi în Moldova, iar noaptea şi în Dobrogea, zone unde rafalele vor depăşi 55…65 km/h. Valorile de temperatură vor fi mai coborâte decât cele din ziua precedentă în regiunile estice şi sud-estice, scăderea mai accentuată urmând a se înregistra în Moldova. Astfel cele maxime se vor încadra între 19…20 de grade în nordul Moldovei, Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în Muntenia şi vestul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a zilei când vor fi condiţii pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 18 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

MARŢI

Vremea va fi în general frumoasă, iar în nord şi în centru se va menţine relativ răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în special după-amiaza când se vor semnala ploi de scurtă durată pe arii restrânse la munte şi izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales în estul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult