Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi

scris de Z.V.
25 afisari

În cea mai mare parte a ţării, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii februarie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade, cu cele mai mici valori în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade., informează ANM.

vremea luni 6 februarie 2017 meteoLUNI

ÎN ŢARĂ

Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor. Pe parcursul zilei va ploua în general slab în Crişana, local în Maramureş şi Banat şi pe arii restrânse în restul teritoriului. În zona montană înaltă, mai ales în nordul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Noaptea, precipitaţiile vor fi în extindere şi în intensificare în regiunile sud-vestice, unde vor fi mai ales ploi, dar şi în nord-est şi la munte unde treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. În restul teritoriului va ploua local. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în sud şi sud-vest. Izolat, mai ales dimineaţa, în zonele joase va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine caldă pentru această perioadă din an. Cerul va avea înnorări şi, îndeosebi noaptea, vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 2…3 grade. În orele dimineţii vor mai fi condiţii de ceaţă.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimţi în majoritatea zonelor, dar în special în nord-est şi în extremitatea vestică a teritoriului. Cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii în aproape toată ţara. Pe parcursul zilei în zonele montane şi în Moldova vor predomina ninsorile, iar în celelalte zone vor fi mai ales ploi. Noaptea va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă local mai consistent în nord-est şi la munte, iar ploile se vor transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare şi în Banat, Crişana, local în Maramureş, Transilvania şi în nordul Munteniei, în timp ce în rest vor fi precipitaţii mixte. Pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în sud-est, se va depune polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 9 grade, mai ridicate în sudul Dobrogei, iar minime vor fi cuprinse între -12 grade în nordul Moldovei şi 2…4 grade pe litoral.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult