Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

scris de Z.V.
0 afisari

Deşi în scădere uşoară faţă de intervalul precedent, valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele specifice acestei perioade din an în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în nordul ţării, unde izolat va ninge slab, mai ales la munte.

Cum va fi vremea luni, 13 ianuarie 2014

Vântul va avea intensificări în zona montană, unde la rafală, ziua, se vor depăşi 70-80 km/h, dar trecător şi la cote mai reduse şi în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, mai ridicate, spre 13 grade în Oltenia, iar cele minime vor avea valori de la -13 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 3 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

LA BUCUREŞTI – Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, deşi valorile termice vor scădea uşor faţă de intervalul precedent. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de -3…-2 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

MARŢI – În ţară, valorile termice vor fi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în regiunile vestice, la deal şi la munte. În cursul zilei cerul va fi variabil, apoi nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice şi nord-vestice. Va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă, mai ales noaptea, local în zonele joase din sudul şi din estul teritoriului şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar şi în sudul Banatului şi al Crişanei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 5…6 grade în Dealurile de Vest.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult