Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti

scris de Z.V.
9 afisari

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la mijlocul lunii decembrie în aproape toată ţara, cu precădere în regiunile vestice, la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat.

vremea 15 decembrie meteoTemperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, mai scăzute doar în zonele joase din sudul şi estul teritoriului, unde temporar va fi nebulozitate joasă, stratiformă sau ceaţă care local va persista şi cu totul izolat va fi asociată cu burniţă. Minimele termice se vor încadra între -8 grade în depresiuni şi 6 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI – Cerul va fi variabil, dar în prima parte a zilei şi pe parcursul nopţii se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

MARŢI – Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată îndeosebi în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar apoi se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării, unde local va ploua sab, iar în nordul Carpaţilor Orientali se vor semnala şi lapoviţe sau ninsori. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări noaptea în zona de munte şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade, uşor mai scăzute în zonele joase din sudul şi estul teritoriului, unde va persista ceaţa sau nebulozitatea joasă de tip stratiform, iar cu totul izolat şi trecător se pot semnala burniţe. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -8 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult