Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA miercuri și joi

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA miercuri și joi

scris de C.S.
4 afisari

Prognoza METEO. În următoarele două zile, VREMEA va fi în general caldă, cu înnorări temporare în zona de munte şi în nord-vestul şi vestul ţării. Izolat, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, vor fi ploi slabe, posibil însoţite de descărcări electrice.

Cum va fi VREMEA miercuri și joi.

Cum va fi VREMEA miercuri și joi.

Miercuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în depresiuni şi în Dealurile de Vest şi 31 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral. În zonele joase din vestul şi centrul teritoriului vor fi condiţii de ceaţă.

Joi, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 24 de grade în nordul litoralului şi 31…32 de grade în sud-estul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile vestice şi sud-vestice, iar după-amiaza şi în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi la munte. Temperaturile minime se vor situa între 6…7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18…19 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

În Capitală, vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult