Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA miercuri și joi

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA miercuri și joi

scris de Z.V.
2 afisari

Prognoza METEO. VREMEA se va ameliora vizibil, în majoritatea regiunilor, fiind așteptate temperaturi în creștere și averse doar izolate.

Cum va fi VREMEA miercuri și joi.

Cum va fi VREMEA miercuri și joi.

În Oltenia, precum şi în jumătatea de vest a Munteniei vor fi înnorări şi local ploi slabe, mai ales ziua. În restul teritoriului cerul va fi variabil, temporar noros în prima parte a zilei, în regiunile estice şi în zona Carpaţilor Orientali, unde doar izolat va mai ploua.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Câmpia Română, pe litoral, în nordul Moldovei şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, valorile cele mai scăzute urmând a se înregistra în Oltenia şi dealurile Munteniei. Minimele termice se vor încadra între 5 şi 13 grade, mai coborâte în depresiuni, spre 2 grade. În zonele joase, la sfârşitul intervalului, pe spaţii restrânse se va semnala ceaţă.

JOI, cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei în cea mai mare parte a Olteniei, iar în orele dimineţilor şi în depresiuni şi pe litoral, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în nordul Moldovei.

Temperaturile maxime vor continua să crească în cea mai mare parte a ţării şi vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23…24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată. Temperaturile minime se vor încadra între 5 şi 14 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 0 grade, unde vor fi condiţii de brumă. În zonele joase, mai ales spre dimineaţă, va fi ceaţă, local în sud, în est, în centru şi izolat în rest.

LA BUCUREȘTI, vremea se va ameliora treptat. Cerul va fi mai mult noros în prima parte a zilei când trecător va mai ploua slab, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în creştere faţă de ziua anterioară, se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult