Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA miercuri şi joi

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA miercuri şi joi

scris de Z.V.
29 afisari

Vremea se va menţine rece, geroasă mai ales noaptea, îndeosebi în nordul, centrul şi estul ţării, informează ANM.

vremea meteo miercuri 18 ianuarie 2017MIERCURI

ÎN ŢARĂ

În nord-vestul, centrul, nordul şi nord-estul teritoriului cerul va fi variabil, iar izolat va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură sau fulguieli, mai ales la începutul şi sfârşitul intervalului. În restul teritoriului înnorările vor persista, în special pe parcursul zilei, când în sudul extrem al ţării şi cu totul izolat în rest, va mai ninge slab. Vântul va continua să prezinte intensificări temporare pe crestele montane şi în sud-estul ţării, unde, cu precădere ziua, rafalele vor mai depăşi local 55…60 km/h, iar zăpada va fi spulberată. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade în depresiuni şi 2 grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor situa, în general, între -16 şi -6 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine rece. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, la începutul intervalului, vor mai fi condiţii de fulguială. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în prima parte a zilei, când la rafală se vor mai atinge viteze de 45…50 km/h. Temperatura maximă va fi de -3…-2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Cerul, mai mult senin în jumătatea de nord a ţării, va mai avea unele înnorări ziua în regiunile sudice, unde izolat, în special în Lunca Dunării şi sudul Dobrogei, va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la începutul intervalului în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 0 grade, iar cele minime se vor situa între -18 şi -4 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a -24 de grade. Mai ales noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult