Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA sâmbătă şi duminică

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA sâmbătă şi duminică

scris de Z.V.
14 afisari

Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări – în centrul şi estul ţării, în prima parte a zilei, iar la sfârşitul intervalului, în extremitatea vestică şi de nord-vest, informează ANM.

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Pe arii restrânse, în orele dimineţii şi mai ales noaptea, în zonele joase de relief, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar local şi în Dobrogea, Campia şi Dealurile de Vest.

Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult peste cele obişnuite la începutul lunii martie, în majoritatea regiunilor.  Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 19 grade, iar minimele între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -5 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă si deosebit de caldă, la această dată. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei şi în prima parte a nopţii, apoi vor fi condiţii de înnorări şi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Duminică

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale la această dată, în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorări şi ploi, în general slabe, în vestul şi nord-vestul ţării, îndeosebi în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii, când la munte şi în special în Munţii Banatului, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. În zonele joase de relief din sud, est şi centru, mai ales în orele dimineţii, va fi nebulozitate şi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Câmpia si Dealurile de Vest, în Dobrogea, precum şi la munte cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 19 grade, iar cele minime între 2 şi 10 grade, mai scăzute în estul şi sud-estul Transilvaniei, spre -3 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult