Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA vineri

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA vineri

scris de A.P.
3 afisari

PROGNOZA METEO pentru vineri. VREMEA se menţine rece. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Moldova şi 8 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -6 şi 5 grade.

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA vineri.

Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA vineri.

Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe în cea mai mare parte a ţării, predominant sub formă de ninsoare în Moldova şi, pe arii restrânse, în Muntenia şi Oltenia, mixte în Transilvania şi Maramureş, şi mai ales ploi în Banat, Crişana şi Dobrogea. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab şi moderat.

La București,  vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad şi cea minimă va fi de de -2…-1 grad. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, îndeosebi seara şi în prima parte a nopţii, se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla în general slab. Se va semnala ceaţă dimineaţa şi noaptea.

La munte, vremea se va încălzi uşor, vineri, în masivele vestice, unde valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată din an, în timp ce, în restul zonelor montane regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori de temperatură mai coborâte decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de ninsoare în Carpaţii Orientali, mixte în cei Meridionali şi predominant sub formă de ploaie în Carpaţii Occidentali. Vântul va sufla slab şi moderat. Cu totul izolat vor fi posibile depuneri de polei, iar pe văi şi în depresiuni, în primele ore ale intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult