Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza meteo de weekend. Se anunță ninsori în București. Cum va fi vremea la munte

Prognoza meteo de weekend. Se anunță ninsori în București. Cum va fi vremea la munte

scris de Z.V.
239 Afisari

După mai multe zile în care temperaturile au fost în creștere, mai mari decât normalul perioadei, în București, în weekend sunt anunțate ninsori.

Vremea în București

Avertizare de ninsori

În București joi se încălzește simțitor și temperatura urcă până la 11 grade, o valoare de luna martie. Avem o zi mohorâtă, un pic de vânt, poate și câțiva stropi de ploaie.

Vineri se face mai cald și se ating 14 grade. Acum ar trebui să fie cel mult 3 grade în zona Capitalei. Înnorările persistă, vântul va fi activ, iar pe seară o să ploua. În noaptea următoare ploile se transformă în lapoviță și ninsoare.

Sâmbăta se răcește simțitor și vor fi doar 2 grade la orele amiezii. Cerul rămâne acoperit, iar în prima parte a zilei o să ningă.

Duminică norii se risipesc și se anunță o zi frumoasă. Se simte puțin vântul, iar maxima atinge 2 grade. Peste noapte, la periferie se vor înregistra -8 grade.

Vremea la munte

La munte miercuri cresc temperaturile, dar o să plouă destul de mult. În masivele vestice se vor acumula 25 de litri de apă pe metru pătrat. Pe creste sunt condiții de lapoviță și ninsoare, iar vântul suflă cu până la 80 km/h.

Vineri vremea se menține destul de caldă pentru mijlocul lunii Ianuarie. Cerul rămâne acoperit, predomină ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Pe creste vântul viscolește ninsoarea cu rafale de 80 de km/h.

Sâmbătă se răcește și ajungem la normal cu temperaturile. Continuă să ningă, în special în Carpații Meridionali. Vântul mai are unele intensificări la altitudini mari.

Duminică iese soarele și nu prea mai sunt semne de precipitații. Se anunță o zi frumoasă, cu un vânt ceva mai insistent în zona înaltă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS