Acasa BusinessMediu-Energie Prognoza METEO. Vreme rea în următoarele două zile. Ploi abundente și vânt puternic

Prognoza METEO. Vreme rea în următoarele două zile. Ploi abundente și vânt puternic

scris de D.P.
61 afisari

Administrația Națională de Meteorologie a emis noi atenționări de vreme rea, valabile pentru următoarele două zile. Se anunță ploi abundente, instabilitate atmosferică și vânt puternic. La munte, se va depune un strat de zăpadă.

În intervalul 20 noiembrie, ora 10 – 21 noiembrie, ora 10 va ploua însemnat cantitativ în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane aferente, până la altitudini de 1700 m. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 50 l/mp.

Temporar va ploua și în restul regiunilor, pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă de 15…20 l/mp, iar în Dobrogea și Bărăgan vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie. Avertizare cod galben de vânt puternic. La munte, strat de zăpadă

De asemenea, ANM precizează că în intervalul 21 noiembrie, ora 5 – 21 noiembrie, ora 18, local la altitudini în general de peste 1500 m în Carpații Meridionali, precum și în Carpații Orientali și în jumătatea nordică a Moldovei va ninge moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 centimetri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult