Acasa BusinessMediu-Energie Programul Rabla 2014, prelungit. Câte zile mai au la dispoziție persoanele juridice

Programul Rabla 2014, prelungit. Câte zile mai au la dispoziție persoanele juridice

scris de C.S.
7 afisari

Programul Rabla 2014 pentru persoane juridice a fost prelungit de Administrația Fondului de Mediu (AFM). Acestea mai au la dispoziție încă 30 zile pentru depunerea și validarea dosarelor.

Programul Rabla 2014, prelungit.

În total, AFM a emis de 3.000 de tichete pentru persoanele juridice și instituțiile publice. În cele patru etape anterioare de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice au fost analizate în total 998 dosare, dintre care 388 de dosare au fost acceptate pentru 1.575 autovehicule, iar 610 dosare au fost respinse.

Pentru stimularea achiziționării autovehiculelor cât mai prietenoase cu mediul, se oferă posibilitatea acordării, pe lângă prima de casare, a unui eco-bonus în valoare de 500 lei pentru: achiziționarea unui autovehicul nou, încadrat în norma de poluare Euro 6, achiziționarea unui autovehicul nou, al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100g/km, precum și achiziționarea unui autovehicul nou, cu sistem de propulsie hibrid.

Astfel, la achiziționarea unui autovehicul de acest tip, se poate acorda, pe lângă prima de casare, o reducere în cuantum de maximum 1.000 lei, rezultată prin cumulul a cel mult două eco-bonusuri.

Dosarele pot fi depuse până la data de 30 septembrie 2014 la sediul AFM, iar persoanele juridice și instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare publicat pe site-ul instituției în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât și documentația necesară pentru înscrierea în program.

2 comentarii

UnUL 22-08-2014 - 08:14

Nu se face un „program rabla” și pentru politicieni?

UnUL 22-08-2014 - 08:16

…cine vrea să-l schimbe pe Tonta pentru cineva mai performant, mai corect, mai cinstit și mai puțin mincinos s-o poată face?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS