Acasa BusinessMediu-Energie Sibiu: Sistem de management integrat al deseurilor solide

Sibiu: Sistem de management integrat al deseurilor solide

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ministrul Mediului si Padurilor a semnat saptamana aceasta contractul pentru proiectul ”Sistem de management integrat al deseurilor solide in judetul Sibiu”.


Proiectul, a carui valoare se ridica la suma de 26.937.453 Euro cu TVA , are ca beneficiar Consiliul Judetean Sibiu si va asigura o rata de colectare a deseurilor de 100% in zonele urbane si rurale din judet.

„In momentul de fata avem 21 de contracte mari semnate, valoarea ridicandu-se la 2,1 miliarde de euro. Aceste proiecte vizeaza in special alimentarea cu apa si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa, deseurile dar si modernizarea CET-urilor(…) Sper ca in cateva saptamani sa schimbam si legislatia romaneasca in ceea ce priveste achizitiile publice dar responsabilitatea trebuie sa stea si in capacitatea administrativa a autoritatilor locale responsabile de buna derulare a proiectelor” a subliniat ministrul László Borbély, informeaza ministerul de resort. Martin Bottesch, presedinte al Consiliului Judetean Sibiu, a subliniat ca proiectul va fi implementat pe o perioada de 39 de luni, iar beneficiara va fi cea mai mare parte a populatiei judetului- 425.100 locuitori, respectiv toate cele 64 de autoritati teritoriale administrative.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult