Acasa BusinessMediu-Energie Temperaturi neobișnuite, vremea se schimbă radical

Temperaturi neobișnuite, vremea se schimbă radical

scris de Z.V.
228 Afisari

Urmează temperaturi neobișnuite în România, iar vremea se va schimba radical, a anunţat Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN.

„Constatăm o creștere și în aceste zile a valorilor de temperaturi, pentru că deja ieri, ultima zi din luna ianuarie, a adus 12 grade Celsius la Pătârlagele, 8 grade la stația București Băneasa.

Iată că și prima zi din ultima lună din această iarnă va păstra același mers al evoluției condițiilor meteorologice din perspectiva valorilor de temperaturi cu limite până la 12 grade și pe parcursul zilei de azi.

Deja și pe parcursul nopților consemnăm o creștere a minimelor, pentru că mâine dimineață este posibil să înregistrăm un ecart la scara întregii țări între -5 până la 3 grade, iar la acest sfârșit de săptămână se păstrează această evoluție, fără variații mari de la o zi la alta, aceasta însemnând maxime de 2 grade până la 10-12 grade.

De duminică, deja vom vorbi de 13 grade, iar debutul săptămânii viitoare, cel puțin prima jumătate, marți, de pildă, este posibil să avem valori între 10 până la 17-18 grade Celsius.

Așa cum arată informațiile la acest moment, putem avea în sudul extrem chiar 19-20 de grade, cu maximă în Capitală marți, de 17-18 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult