Acasa BusinessMediu-Energie Toată România intră sub alertă meteo de ninsori viscolite

Toată România intră sub alertă meteo de ninsori viscolite

scris de Z.V.
279 Afisari

Furtuna din Vest, numită în Germania ”Zoltan” și-n alte state ”Pia”, va lovi România în weekend-ul de Crăciun, dar încă de astăzi începe răcirea vremii, dublată de un vânt puternic. 

Avertizare Meteo: ninsori și vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Galben de intensificări ale vântului pentru intervalul 21 decembrie, ora 22:00 – 22 decembrie, ora 12:00, valabil în cea mai mare parte a Crișanei și nord-vestul Transilvaniei: ”În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Crișanei și nord-vestul Transilvaniei vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de 55…60 km/h”. 

De asemenea, în același interval a fost emisă alertă de viscol pentru Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și în Carpații Orientali: ”În intervalul menționat, în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și în Carpații Orientali va fi viscol și vizibilitate scăzută. Vor fi rafale de 80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m, de peste 90…100 km/h”. 

Toată țara, sub alertă din 22 decembrie

A fost emis Cod Galben pentru intervalul 22 decembrie, ora 12:00 – 24 decembrie, ora 10:00, de intensificări ale vântului în toată țara, viscol și ninsori moderate cantitativ la munte, ninsori viscolite în Maramureș și Transilvania. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult