Acasa BusinessMediu-Energie Tornada din Cataloi – Tulcea (video)

Tornada din Cataloi – Tulcea (video)

scris de Z.V.
14 afisari

O tornadă  a distrus 40 de case şi a smuls copaci în comuna Cataloi din Tulcea.

Tornada din Cataloi - Tulcea

Tornada din Cataloi - Tulcea

Tornada care s-a format în Cataloi nu a durat decât 20 de minute, dar în urma ei au rămas zeci de case fără acoperişuri şi mai mulţi copaci au fost culcaţi la pământ, informează România TV.

„M-am născut de 50 de ani în comuna Cataloi, nici părinţii mei nu au văzut asemenea tornadă. Tornada a lăsat casele fără acoperişuri, cel puţin 40 de case, a distrus copaci. Este un fenomen deosebit”, a spus primarul din Cataloi, Marian Naiman. Şoferii s-au oprit în drum pentru a vedea fenomenul rar întânit.

„Am văzut un feneomen rar pe care îl vezi numai pe Discovery. M-am grăbit un pic ca să o prind, am accelerat. M-am oprit şi am văzut-o. A trecut peste stradă. Tornada avea 100-200 de metri în diametru şi se unea cu cerul. Pe unde a trecut a dărâmat copacii, i-a aruncat pe şosea. Abia acum îmi dau seama ce era să păţim, că pe loc nu am realizat. Am rămas pe loc, că nici nu ştiai în ce parte se va deplasa. În urma mea au mai oprit trei-patru maşini”, a povestit un şofer, martor la fenomenul meteo extrem.

Vezi AICI VIDEO cu tornada din Cataloi – Tulcea

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult