Acasa BusinessMediu-Energie Un alt cutremur de 4,8 grade

Un alt cutremur de 4,8 grade

scris de A.P.
5 afisari

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter a avut loc luni seară în Marea Neagră, potrivit Centrului Seismologic Euro – Mediteranean.

4,8 grade pe Richter. Cutremur în Marea Neagră

3,4 grade pe Richter. Cutremur în Marea Neagră (foto: vesti.bg)

Cutremurul s-a produs la ora 20.58, la o adâncime de 2 km în Marea Neagră, la 22 km de localitatea Shabla din Bulgaria, în apropiere de graniţa cu România, 63 de kilometri de Varna şi 236 km de Bucureşti. Seismul a fost resimţit în nord-estul Bulgariei şi în Dobrogea. Este al doilea cutremur produs recent cu magnitudinea de 4,8 grade, după ce în 1 decembrie un seism cu o magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs în zona Vrancea.

2 comentarii

DXN 04-12-2012 - 20:09

uite-asa mai scapam de idioti ca pre multi ca voi, psi&Co, toate scursurile ati ajuns vedete, voi, toţi derbedeii ati devenit campioni ai dreptăţii. Sintem toti sufocaţi de proasta voastra creştere, de incultura, de exprimarea proastă şi de vomatul vostru. Prostia are bani, iar nepriceperea are putere. Aerul se umple de duhoarea voastra pe tot acest forum pe care-l vrem curat, va hraniti cu ură şi băşcălie.
Marele gainar ’dobre&Co.
Neterminatii dracu’!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult