Acasa Business Proiectul Mega Mall Bucureşti autorizat – vezi cum va arăta clădirea!

Proiectul Mega Mall Bucureşti autorizat – vezi cum va arăta clădirea!

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Austriecii de la Real 4 You au obţinut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Mega Mall şi vor începe în 2014 dezvoltarea centrului comercial care se va întinde pe 70.000 metri pătraţi.

Proiectul Mega Mall Bucureşti a fost autorizat (foto:incont.ro)

Mega Mall va fi construit pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon şi este primul proiect de acest gen dedicat locuitorilor din estul Bucureştiului, fiind poziţionat ca un centru de destinaţie care va atrage, probabil, peste 900.000 vizitatori şi cumpărători. Într-un comunicat comun al companiilor de consultanţă Colliers International şi DTZ Echinox, agenţii co-exclusivi ai proiectului, remis de mediafax, se arată că „Proiectul are toate atributele necesare pentru a deveni un proiect de succes: este primul centru comercial care se va adresa locuitorilor din estul oraşului, o zonă de atracţie principală de 400.000 locuitori din cartierele învecinate – mai mult chiar decât orice alt oraş secundar din ţară – vizibilitate mare şi acess foarte bun, atât cu maşina cât şi cu mijloacele de transport în comun, dacă luăm în considerare proiectul de acces direct la metrou, dar şi mărimea şi conceptul centrului comercial, adaptate perfect cerinţelor pieţei”.

Operatorul de hipermarketuri Carrefour şi cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum şi operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau retaileri de modă precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au închiriat deja spaţii în Mega Mall. Real 4 You Group va dezvolta pe lângă Mega Mall şi câteva centre comerciale în oraşe precum Satu Mare, Foşcani şi Târgu Mureş, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea între 18.000 mp si 22.000 mp şi vor fi ancorate de un supermarket sau de un hipermarket.

Ambele companii de consultanţă sunt agenţi co-exclusivi pe proiectele din ţară. Fondată în 1995 de oamenii de afaceri germani Christian Rimpf şi Klaus Riederer, Real 4 You Group este un investitor imobiliar acărei activitate principală constă în proiectarea şi dezvoltarea de proprietăţi de retail.

Mega Mall Bucuresti (foto: fluximobiliar.ro)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult