Acasa La FIX de CRIV Băsescu cel Zglobiu

Băsescu cel Zglobiu

scris de Cristinel Vecerdea
3 afisari

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-06-2014 - 10:43

Vedete-am si mai Zglobiu -MORTH !
cu DRIC la Poarta !
Piaza-REA a R O M A N I E I !

pathfinder 02-06-2014 - 10:49

Maaa, tu ai ceva personal cu Baxe…
Ti-a luat-o pe Nutzi cand credeai si tu ca ai o sansa?!?

Romeo2110 02-06-2014 - 12:52

Constănţeanul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu are libertatea să se prezinte, sau nu, la expertiza psihiatrică. Tribunalul Constanţa a decis cu puţin timp în urmă externarea de la Secţia de Psihiatrie a lui Adrian Zglobiu, în urma constetaţiei avocatei Maria Vasîi la decizia Judecătoriei Constanţa care stabilise internarea nevoluntară pentru efectuarea expertizei psihiatrice.

Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă, urmând ca Adrian Zglobiu să fie externat imediat. El a fost internat în data de 29 mai, prin decizia Judecătoriei Constanţa, după ce refuzase recomandarea procurorilor de a se supune expertizei psihiatrice pentru o perioadă de cel puţin 7 zile. Membrii Comisiei de Expertiză au declarat pentru EVZ că pentru continuarea testelor, începute deja, pacientul va fi programat să se prezinte singur la Secţia de Psihiatrie.

„Presupunem că pacientul s-a angajat în faţa instanţei să respecte un program stabilit de noi pentru a fi expertizat ambulatoriu” spun specialiştii. Ei susţin însă că „ rigoarea expertizei nu va mai fi aceeaşi dacă nu va fi relaxat, odihnit,fiind asaltat de presă, căutat de televiziuni etc”. La internarea de săptămâna trecută, Adrian Zglobiu ar fi fost surescitat psihic şi fizic şi, în cele câteva zile cât a stat la Psihiatrie, reuşise să se liniştească, iar la testele începute, care nu ar fi necesitat mai mult de o săptămână, ar fi avut un comportament normal.

http://www.evz.ro/adrian-zglobiu-externat-de-la-psihiatrie-prin-decizie-judecatoreasca.html

pathfinder 02-06-2014 - 13:02

Ca sa vezi.
Jos dictatura!

Aaaaa …. are libertatea?
Nu se poate!
Nu se poate!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult