Acasa La FIX de CRIV Cum funcţionează mica corupţie

Cum funcţionează mica corupţie

scris de Cristinel Vecerdea
30 afisari

MICA CORUPTIE

4 comentarii

LILI 01-10-2013 - 19:50

CE FAC OAMENII NUMITI DE FENECHIU ?
IN ATENTIA DNA SI DIICOT BUCURESTI…
CE SE INTAMPLA LA CFR CALATORI VIS A VIS DE ACHIZITIILE PRIN NEGOCIERE CU SI FARA PUBLICARE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO “CONTRAFACUTE” DE MANAGERUL, DOROBANTU VALENTIN SI PUPILA ACESTUIA DIRECTOAREA DE ACHIZITII , POPESCU CARMEN , NU MAI SUNT NICI PENTRU CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR, NICI PENTRU CEL AL PRIMULUI MINISTRU SI NICI PENTRU CURTEA DE CONTURI.
ASA CEVA NU S-A MAI INTALNIT IN ISTORIA CFR CALATORI , JAF LA DRUMUL MARE ?

Virgiliu Soare 02-10-2013 - 08:21

Bineinteles! Ne intereseaza frizerii si chelnerii care iau ciubuc, ca sa ferim privirile plebei de la vanzarea pe sub mana a bogatiilor subsolului, falimentarea economiei si a institutiilor vitale ale statului… Venise la Craiova domnul Emil Constantinescu mai an, care a tinut o conferinta docta din care rezulta clar ca romanii au doar un spirit „ordonat” de turma (nu s-au ridicat la demnitatea si constiinta de cetateni!) si tocmai de aceea regimul dumnealui a esuat atat de lamentabil. Avea dreptate, desigur, dar cu aceasta inteleapta observatie s-a exonerat dumnealui si cei 15000 de specialisti care l-au inconjurat in penibila guvernare. Ceea ce dovedeste ca nici dumnealor, inteleptii conducatori, nu au dat dovada de un spirit mai inalt. Iar tot mereu aratand cu degetul unii spre altii, nu reusim sa construim nimic in aceasta tara. Si sa nu uitam: pestele de la cap se-mpute! Ceea ce inteleptul conducator nu voia sa stie!

BULA 02-10-2013 - 10:27

Astia, care au falimentat Romania, sunt basarabeni veniti cu tancurile sovietice. Intotdeauna s-au considerat straini de poporul roman si au actionat in consecinta.

pathfinder 02-10-2013 - 10:35

Nu sunt de acord!
Dezbatem „problema” daca vrei, cu toate ca nu are nici o legatura cu caricatura…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult