Acasa La FIX de CRIV STS face angajări după accidentul aviatic din Apuseni

STS face angajări după accidentul aviatic din Apuseni

scris de Cristinel Vecerdea
8 afisari

2 comentarii

Pusa 03-02-2014 - 09:28

Cred ca guvernul ar cam trebui sa faca ‘angajari’ de ministri , asa, mai ‘dintr-o bucata’ cum sunt motii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-02-2014 - 14:14

Ce şi-a imaginat V. Ponta cerând convocarea CSAT, că T. Băsescu îl va da afară pe Opriş la schimb cu demiterea lui Stroe de la Interne? Pentru asta e nevoie de consens, imposibil de obţinut de către useliştii din CSAT. Cum îi e felul, T. Băsescu nu s-a mulţumit să-şi apere acolitul de la STS, a contraatacat pe apărarea-şvaiţer, şi Ponta ştia câte găuri are, a guvernului.

Da, guvernul Ponta a fost incompetent, incoerent şi impotent în acţiunea de salvare din Apuseni. Ce a spus T. Băsescu am văzut cu toţii cât e de adevărat. Dar să profiţi de ocazie ca să spui că statul român funcţionează doar când e condus direct de T. Băsescu şi să dai exemplu mascaradele, pe cât de obscure, pe atât de dubioase, ale „salvării” jurnaliştilor din Irak şi sifonării lui Omar Hayssam din Siria, comparându-le cu moartea fetei locotenent-medic pentru că statul român n-a fost în stare s-o găsească la timp, asta ţine de neomenescul din Băsescu.

Evident, miniştrii Duşa şi Mănescu pot răsufla uşuraţi, USL nu-i dă afară câtă vreme Băsescu îl ţine în braţe pe Opriş. Cât priveşte STS-ul, dacă-i aşa cum spune T. Băsescu, că nu poate detecta pe teritoriul României un grup de oameni aflaţi în pericol care au telefoane mobile, atunci pentru ce e plătit superServiciul ăsta electronic din banii cetăţenilor? Ca să pună telefoane scurte la Cotroceni şi să asculte telefoane mobile care nu sunt în pădure?

Nici măcar scuza că ruşii au lăsat-o pe Aura să moară n-o mai avem, T. Băsescu ne-a comunicat că semnalul către Centrul de la Moscova nu a fost transmis de la bordul avionului prăbuşit.

Ceea ce urmează nu mai e decât politică de maţe, care va îngropa într-un morman de mizerie crucea Aurei Ion, în vreme ce ea plânge cu lacrimi de gheaţă şi în adâncul mormântului
Sursa Gandul .bun CRUCISETORUL ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult