Acasa Cultura-ReligieCultura “Ultimul corupt din România” poate deveni film serial

“Ultimul corupt din România” poate deveni film serial

scris de Roland Catalin Pena
17 afisari

“Ultimul corupt din România” poate avea o viaţă lungă şi ar putea deveni serial a declarat vineri seara, la premiera de gală a filmului, actorul Vladimir Găitan.

“Ultimul corupt din România” poate deveni film serial

‘Societatea noastră ar cere vreo 15 părţi fiindcă, până la urmă, filmul este o disecţie foarte precisă, o radiografie cum o numesc eu asupra societăţii noastre şi este loc şi de o a treia parte, şi de o a patra, şi mă tem şi de o a cincea, şi aşa mai departe. Filmul poate deveni un serial care, sigur că făcut puţin mai pe scurt, poate să aibă o viaţă foarte lungă. La subiectul şi la ce pâine ne oferă societatea noastră, filmul acesta poate deveni oricând serial şi să spargă toate rating-urile’, a declarat pentru Agerpres Vladimir Găitan.
Actorul a afirmat că relaţia de colaborare a sa cu regizorul Sergiu Nicolaescu este ”extraordinară’.  ‘De Sergiu mă leagă o relaţie extraordinară. Am, fără să exagerez, cele mai multe filme dintre toţi actorii alături de Sergiu, şi efectiv mă leagă de el şi o prietenie extraordinară şi o colaborare fantastică. Sergiu îmi este deja drag, îmi este un prieten, relaţia deja se confundă între regizor şi prieten’, a spus actorul.
Regizorul Sergiu Nicolaescu a declarat că cea mai nouă comedie a sa reprezintă ‘o ironie la societatea de astăzi’. El a spus că prin filmele sale îşi doreşte să readucă spectatorii în sălile de cinema. Cea mai recentă producţie a regizorului Sergiu Nicolaescu, ‘Ultimul corupt din România’, care continuă comedia de mare succes ‘Poker‘, a avut premiera de gală vineri seara la CinemaPro din Capitală.

1 comentariu

ADA 20-02-2012 - 07:24

Un mare nimic !!!!!!
Un film ffffff slab ! Nu merita nici macar drumul pana la cinema !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult