Acasa Cultura-ReligieCultura 4 iulie: CNA a înjumătăţit licenţa OTV din nou

4 iulie: CNA a înjumătăţit licenţa OTV din nou

scris de Stefan Galai
3 afisari

Postul de televiziune OTV mai poate emite doar până pe 4 iulie, pentru că CNA a decis, marţi, să înjumătăţească pentru a doua oară licenţa acestui post de televiziune.

Dan Diaconescu - OTV (vedeta.ro)

Dan Diaconescu - OTV (foto: vedeta.ro)

CNA a aplicat această sancţiune postului de televiziune OTV pentru că acesta difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală.

Cel care a propus sancţiunea a fost Ioan Onisei, vicepreşedintele CNA. Sancţiunea a fost adoptată cu unanimitate de voturi, informează Mediafax.

De asemenea, sancţiunea a vizat mai multe emisiuni difuzate pe postul OTV în perioada 29 martie – 8 aprilie. În această perioadă, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politică pentru „viitorul preşedinte al României” Dan Diaconescu, dar şi la Partidul Poporului, formaţiunea politică pe care Dan Diaconescu o conduce.

Decizia de sancţionare a OTV cu înjumătăţirea perioadei licenţei televiziunii a fost aplicată în baza articolului 95 din Legea audiovizualului.

Licenţa audiovizuală a OTV ar fi expirat pe 28 septembrie 2012, după ce, pe 27 martie, CNA hotărâse deja înjumătăţirea licenţei OTV (care ar fi expirat în mod normal pe 1 aprilie 2013). Astfel, în urma noii înjumătăţiri a licenţei, OTV mai poate emite până pe 4 iulie, după cum au spus membrii CNA.

6 comentarii

urbos 10-04-2012 - 18:23

CNA trebuie sa dispara.

DXN 10-04-2012 - 22:07

De ce Curbosule!
Vrei sa-ti arat ce spuneai mai ieri despre DDD?
Imbecilule uite ce vrea CNA: „În această perioadă, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politică pentru “viitorul preşedinte al României” Dan Diaconescu, dar şi la Partidul Poporului, formaţiunea politică pe care Dan Diaconescu o conduce.”

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 10-04-2012 - 20:11

Continua presiunile asupra lui DD si a otv-ului de a se alia cu pdl-ul. Dictatorul Basescu si-a asmutit din nou ciinii de vinatoare asupra otv-ului facind presiune asupra lui DD ca sa isi puna la dispozitie votantii pt. pdl-ul care nu va trece de 1% la viitoarele alegeri. Deja un numar mare de televiziuni internationale se intereseaza de situatia dramatica din jurul otv-ului de faptul cum o tara ca se cheama ea insasi (in derizoriu) democratica, inchide un post tv, ceea ce nu s-a intimplat niciodata in Europa de vest. DD este din nou invitat in SUA, la NBC, la emisiunea 60 minutes, unde, daca va apare, Romania se va face din nou de ris pe intreg mapamondul. CEDO este iar sezizat si DD va cistiga acest proces intentat statului dictatorial Roman. UE-ul ar trebui sa faca si ea la rindul ei presiuni imense asupra Romaniei ca sa desfiinteze CNA-ul si legea pe care baza careia functioneaza. CNA-ul nu este nimic altceva decit un instrument mizerabil in miinile clasei politice prin care sa dirijeze mass-media in favorea celui care se afla la putere. Asa ceva nu este acceptabil intr-o democratie. Aceasta facatura mizerabila de cna este o facatura PUR comunista, inititata de comunistii fsn-isti, care apoi s-au spart in trei partide: pnl, psd, pdl. O data cu preluarea puterii de catre PPDD, aceasta ordinarie hitelirst-mafiota va fi desfiintata, iar unii dintre cna-isti, vor fi chemati in justitie si apoi bagati la puscarie. Se stie clar ca acesti nemernici iau mita grozav de mare pentru a favoriza voturile lor, cind se impune vreo amenda. Ca sa nu mai spun ca, peste toate ordinariile cu care se ocupa acesti mafioti comunisti, au reusit sa preia activitatea societatii de rating al televiziunilor, asa ca, acesti comunisti mizerabili au mai primit o pleasca de la actuala putere pt. a-si pune de averi imense, folosindu-se dupa bunul lor plac in a da cifrele de audienta, care cifre, iarasi culmea, se dau publicitatii la 12 ore dupa ce au fost colectate, in loc ca aceste cifre sa fie disponibile publicului in orice moment al zilei,a sa cum este de fapt in orice tara civilizata in lume. Numai la noi, niste nemernici si puscariasi se folosesc de cifrele ratingului pentru a le face disponibile dupa bunul lor plac, si pentru a favoriza publicitatea si pretul pe minutul de publicitate aferent, acelor televiziuni care sustin cel mai bine puterea. De aceea pro-tv-ul nu este niciodata sanctionat si primeste cifrele de rating cele mai mari, desi, acest post tv este pe undeva pe la mijloc in ceea ce priveste audienta. La fel si cu B1, postul puterii si Digi 24, postul tv al lui Basescu.

digital 10-04-2012 - 20:35

băi lătrătorule,dacă aveți dovezi,sesizați justiția care a mai rămas integră,că nu toată e aservită….
pro tv-ul e al americănașilor,care conduc defapt țara,ești prost la cap?!iar kiombului i-au dat și lui voie pe lângă,la niște labe1,ce nu ți-e-n klar,tâmpitule de tot scrii ca prostea tone de cuvinte,de-ampixu!
că ești foarte enervant!!!
cu dd-ul tău tîmpit

digital 10-04-2012 - 20:53

și tu ești mai tâmpit ca el,că-l susții ca un idiot ce ești….
ce-ți dă mă,cretinache,vreo funcție,vreo rangă peste meclă de habotnizați în halul ăsta cu acel nenorocit?!

Camelian Propinatiu 11-04-2012 - 09:28

Domnul Dan a exploatat culoarul Popor ca pe un obiect gasit, pierdut de pubintelectuali in postromânism. Rostul CNA este sa oblige retelele de telecablu sa difuzeze canalul franco-german ARTE pentru minoritatea germana din toata România.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult