Acasa Cultura-ReligieCultura Cum a fost la spectacolul “Christmas with Demis Roussos” (VIDEO)

Cum a fost la spectacolul “Christmas with Demis Roussos” (VIDEO)

scris de L.M.
127 Afisari

Sala Palatului din Bucureşti a fost din nou plină marţi seara cu spectatori care au ţinut să fie prezenţi la spectacolul ‘Christmas with Demis Roussos’.

Spectacolul Christmas with Demis Roussos

Primit cu multă căldură de public, cu aplauze şi ovaţii, Demis Roussos,celebrul artist de origine greacă şi-a încântat din nou fanii, spectacolul începând cu celebra piesa ‘Quand je t’aime’. Prima parte a show-ului a continuat cu melodii ca ‘Rain And Tears’, ‘Forever And Ever’, ‘We Shall dance’, ‘Lovele Lady of Arcadia’ şi My Friend The Wind’, cântece fredonate de public împreună cu Demis Roussos.

 

O dată cu melodia ‘Bella Note’ pe scenă a apărut şi surpriza promisă de Demis Roussos – un cor de tineri, compus din patru fete şi patru băieţi, care l-au acompaniat pe artist până la finalul spectacolului. Din concert nu puteau lipsi melodii care să aducă aminte de sărbătorile de iarnă: ‘White Christmas’, ‘First Noel’ sau ‘Silent Night’.

Sirtaki‘, melodia din finalul primei părţi a spectacolului, a fost întâmpinată de spectatori cu ropote de aplauze, câţiva dintre ei urcând chiar pe scenă alături de artist. În cea de-a doua parte a spectacolului, artistul a prezentat publicului din Bucureşti melodii precum ‘Whiter Shade Of Pale’, ‘Let It Be Me’, ‘Little Drummer’, ‘Una Furtiva Lagrima’, ‘My Reason’, ‘Mammy blue’, ‘On Ecrit Sur Les Murs’ sau ‘Dinata, Dinata’.

La final artistul, prezent pentru a cincea oară în România (2000, 2008, 2009, 2010 şi 2011), a dorit să facă şi o dedicaţie specială spectatorilor veniţi să-l vadă şi audă la Sala Palatului. ‘Aceasta este o melodie pe care o cânt doar pentru oamenii pe care îi iubesc. Crăciun fericit şi Dumnezeu să binecuvânteze România’, a spus Demis Roussos după care, în ropote de aplauze şi ovaţii, a interpretat ‘Goodbye My Love’. La finalul show-ului, Demis Roussos a fost chemat să revină pe scenă pentru un bis. ‘From souvenir to souvenir’ a fost piesa care a încheiat spectacolul artistului. ‘Mulţumesc, Bucureşti! Ne revedem la anul’, a mai spus Demis Roussos înainte să părăsească scena.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS